Hirttivaara

suomenhevosia vuodesta 2008

VIRTUAALITALLI / A SIM-GAME STABLE
...
Ulkoasu © Heidi / Pilvimarja 2022, muokkaus & kaikki muu © VRL-05594 ellei toisin mainita

Tervetuloa

Hirttivaara on kesällä 2008 perustettu virtuaalitalli. Alunperin siittola Kukkakeppi-nimellä toimintansa aloittaneen tallin pitkän, reilun vuosikymmenen mittaisen historian aikana on ehtinyt sattua ja tapahtua jos jonkinlaista - mukaan on mahtunut nimenvaihdos, taukoja ja erilaisia suuria muutoksia. Suomenhevoset ovat kuitenkin olleet mukana tallin alkuajoista lähtien ja tulevat olemaan mukana jatkossakin. Ne ovat tallin sydän ja sielu.

Tallin toimitilat sijaitsevat Kanta-Hämeessä, kuvitteellisessa muutaman sadan asukkaan Taarankylässä hämäläisen pelto- ja metsämaiseman keskellä. Parhaimmillaan talli ja pihatto tarjoavat kodin reilulle parillekymmenelle suomenhevoselle, eivätkä puitteet hevosten kouluttamiselle ja valmentamisellekaan ole hassummat. Tallin päätoimintamuoto on suomenhevosten kasvattaminen ja kasvattimme tunnistat etuliitteistä Kukkiksen ja Hirttivaaran. Lisäksi järjestämme satunnaisesti myös tapahtumia, jotka on suunnattu ensisijaisesti suomenhevosille sekä nuorille hevosille.

Hirttivaarassa elämään suhtaudutaan melko rennolla otteella. Asioita tapahtuu sillä tahdilla kuin on tapahtuakseen - me pyrimme välttämään turhaa stressiä. Tallin ovet ovat aina avoinna ystäville sekä satunnaisille vierailijoille, jotka haluavat tutustua tallin toimintaan ja sen hevosiin tarkemmin.

Pidemmittä puheitta siis, tervetuloa Hirttivaaraan!

(Koristekuva © Elisan vapaat, CC BY-NC-SA 2.0)

📅 Päivitetty viimeksi huhtikuussa 2024
📧 Ylläpito: Tinu (VRL-05594), virtuaali@kemikaaliromanssi.net

📌 Tinun pikseliponiblogi 2.0
📌 Lista muista talliprojekteista

✅ Hirttivaara on VRL:n hyväksymä siittola (KUKK5580)

📌 Haltiasalo
📌 Hiivurin Suomenhevoset
📌 Jeili
📌 Kadon Kartano
📌 Kielokumpu
📌 Kototalli
📌 Runoratsut

📌 Virtuaalinen Ratsastajainliitto
📌 Virtuaaliset Suomenratsut
📌 Keskusta -foorumi