virtuaalitalli / a SIM-game stable
Alkuperäinen ulkoasu © M Layouts
Muokkaus & kaikki muu © tallin omaisuutta
ellei toisin mainita
Trullinummi since 2015

Tervetuloa Trullinummeen!

Hieman kuoppaisen hiekkatien varrella Hämeen metsä- ja peltomaisemissa on vanha valkoinen rakennus, jonka pihapiiristä kuuluu iloista kavioiden kopsetta ja hirnuntaa. Tarhoissa iloisesti ravailevat hevoset eivät ehkä ole niitä maailmanluokan tähtiä, mutta ystävyytensä ansiosta vähintäänkin yhtä arvokkaita. Kurvasitpa pihaan sitten fillarilla, mopolla tai autolla, sinut toivotetaan erittäin tervetulleeksi Trullinummeen!

Trullinummi, tuttujen kesken Trullis, on idyllisessä hämäläisessä maalaismaisemassa sijaitseva virtuaalinen harrastetalli, joka on perustettu kesällä 2015. Tilallamme asustaa hevosten lisäksi aasi, koira, pari kissaa sekä muutama nauta.

Mitään hulppeita puitteita Trullinummessa ei ole himokisaamisesta ja -treenaamisesta haaveileville: kenttä ei ole kovin kummoisen kokoinen, eikä meillä ole maneesia laisinkaan. Mukavia maastoreittejä kuitenkin onneksi löytyy lähimetsästä. Toimintamme koostuu nykyään lähinnä Tinun omien harrastehevosten majoittamisesta. Pienimuotoista sivutoimintaa on myös nautojen sekä hevosten kasvatus. Tallin toimintaan kuului alun perin myös hoitaja-, yksityis- ja tapahtumatoimintaa, mutta näistä päätettiin luopua vuoden 2017 alkupuoliskon tuumaustauon aikana.

Tervetulleeksi teidät toivottaa,
    Tinu (VRL-05594) + tallin muu poppoo

Info & yhteys

  • Sivuja päivitetty viimeksi toukokuussa 2021

Linkkilista

Haluatko tallisi listalle? Ota yhteyttä sähköpostitse, yv:llä Keskustassa tai vieraskirjassa!