virtuaalitalli / a SIM-game stable
Alkuperäinen ulkoasu © M Layouts
Muokkaus & kaikki muu © tallin omaisuutta
ellei toisin mainita
Trullinummi since 2015

Muut eläimet

Trullinummen tiluksilla asustaa hevoseläinten ja nautojen lisäksi satunnainen määrä myös muita eläimiä.

Tallikoira Nöpö

Borderterrierinarttu Lady Northern Star eli Nöpö kulkee Tinun mukana tallilla päivittäin. Nöpö on erittäin tottunut hevosiin ja tallipihan menoon ja melskeeseen. Joskus tytteli lähtee mukaan myös maastoretkille, sillä se osaa kulkea vapaana luikkimatta karkuun. Muutoin Nöpö viettää mielellään aikaa lattialle unohtuneiden loimien tai satulahuoneen koiranpedin päällä torkkuen.

Muita Nöpön lempiaktiviteetteja on fasaanien jahtaaminen ja narttu pitääkin huolen siitä, etteivät mokomat tyhjäntoimittajat tule sen reviirille. Myös ihmisvieraista pikku terrieri ilmoittaa melko kipakkaan sävyyn, mutta todellisuudessa se on kiltti kaikkien kaveri, ja tervehtiikin ihmisiä aina iloisesti ja ystävällisesti. Muista koirista Nöpö ei kuitenkaan pahremmin perusta. Mikään rähisijä se ei kuitenkaan ole, vaan ärrierimme kiertää lajitoverinsa mielellään mahdollisimman kaukaa. Jos siis tuot Trullinummeen mukanasi koiran, pidäthän sen kytkettynä, ettei Nöpö häiriinny!

Tallikissat

Tallin hiirikannan harventamisesta huolehtivat kissakaksikko Musti ja Velmu. Musti on 1-vuotias leikattu naaras, väriltään musta ja sillä on pieni valkea laikku rinnassaan. Velmu on 4-vuotias ja väriltään kirjava, ja niinikään leikattu naaras. Erilaisuudestaan huolimatta Musti ja Velmu tulevat keskenään hyvin toimeen. Lisäksi kaksikko on ystävystynyt myös Nöpön kanssa.

Musti on kaksikosta se hieman arempi tapaus; se ei viihdy juurikaan ihmisten seurassa, vaan keskittää energiansa hiirijahtiin ja fasaaninkarkoitusoperaatioihin yhdessä Nöpö-koiran kanssa. Musti myös pysyttelee yleensä tallin pihapiirin tuntumassa ja harvemmin lähtee seikkailemaan metsänreunaa kauemmas.

Vanhempi Velmu puolestaan on paljon seurallisempi tapaus ja se viihtyy mielellään huomion keskipisteenä. Kesäisin Velmu saattaa välillä lähteä pidemmille vaelluksille ja onpa sen parina kesänä tiedetty viettäneen ainakin osan aikaansa mökkiläisten ruokittavana.

Kasvatus

Muiden eläinten myyntiehtomme ovat erittäin simppelit: eläimen prustietoja (nimi, toru, sukupuoli, suku + väri & säkä/paino, jos määritelty) ei saa muuttaa ja eläimen tietoihin on kasvattajaksi merkittävä Trullinummi (linkitettynä). Tietenkin toivomme ja arvostamme sitä, ettei kasvattia kaupattaisi eteenpäin ilman suostumustamme ja osoitteenmuutoksista ilmoitetaan, ja ettei kasvatti missään tilanteessa katoa bittiavaruuteen. Emme kuitenkaan pakkolunasta kasvatteja takaisin.