Henkilökunta

Tältä sivulta voit lukea lisää Trullinummen tallin väestä sekä arjessa muuten aktiivisesti mukana olevista henkilöhahmoista.

Tinu, 28v

Tinu asuu Trullinummen tilan asuinrakennuksessa, 1940-luvulla rakennetussa keltaisessa rintamamiestalossa yhdessä miehensä Villen sekä heidän tyttärensä Virnan kanssa.

Lävistetty ja tatuoitu Tinu, oikealta nimeltään Tiltu, ei ulkonäöllisesti ehkä edusta sitä tyyppiä, johon ensimmäisenä ajattelisit tallilla törmäävästi. Pituutta Tinulla on noin 170 cm ja painoakin onneksi sen verran maltillisesti, että hän uskaltautuu omistamiensa ratsuponien selkään. Tinu tekee töitä kotoaan käsin ja samalla vastaa Trullinummen tallista ja hevosista. Sivubisneksenä hän tekee silloin tällöin kuvataidetta sekä erilaisia käsitöitä.

Luonteeltaan Tinu on mukava, ystävällinen ja avulias. Välillä hän osaa kuitenkin olla melkoinen hätähousu ja säheltäjä, eikä kiukkupäiviltäkään voida aina välttyä. Nainen ei myöskään ole aina se hieno- tai kaunopuheisin ihminen, mutta yrittää kyllä kovast ihillitä välillä melko voimasanojen täyteistä kielenkäyttöään.

  • VHRY yksilöranking 2020: jaettu 22. sija (14 p / yht. 59 osallistujasta)

Kuva © flickr / Peter Grifoni (CC BY-NC-ND 2.0)

Ville, 33v

Ville asuu Trullinummen tilan asuinrakennuksessa, 1940-luvulla rakennetussa keltaisessa rintamamiestalossa yhdessä avovaimonsa Tinun sekä heidän tyttärensä Virnan kanssa.

Ville pyörii päivittäin Trulliksen alueella. Mies vastaa pääasiassa nautakarjan hoidosta, eikä ole niinkään erityisen kiinnostunut hevosista. Pikkulinnut ovat laulaneet, että Ville hieman pelkää hevosia, mutta kaikesta huolimatta hänet on nähty muutaman kerran hevosen selässä ja kärryillä - tosin luultavasti Tinun pakottamana, eikä niinkään omasta vapaasta tahdostaan.

Luonteeltaan Ville on hieman hiljaisempi ja harkitsevampi tyyppi. Mutta kyllä sitä juttuakin riittää, jos puheenaihe vain on miehen sydäntä lähellä.

Kuva © flickr / !Photoholic! (CC BY-NC 2.0, uudelleenrajattu)

Virna, 4v

Virna asuu Trullinummen tilan asuinrakennuksessa, 1940-luvulla rakennetussa keltaisessa rintamamiestalossa yhdessä vanhempiensa Tinun ja Villen kanssa.

Virna kulkee aktiivisesti äitinsä mukana tallilla ja yrittää autella kaikessa, missä vain keksii. Pikkuvanha Virna on luonteeltaan kovin energinen ja ehtiväinen. Vaikka Virna onkin päässyt ratsastamaan Pipsu-ponilla ja tallin aaseilla, on hänellä toiveissa myös ihan ikioma pikkuponi.

Kuva © flickr / Sid Minor (CC BY-NC-SA 2.0, uudelleenrajattu)

Kaisa, 30v

Kaisa on Tinun paras ystävä. Hän asuu naapurikylässä, noin 20 minuutin ajomatkan päässä tallilta yhdessä miehensä ja kahden koiransa kanssa.

Ammatiltaan Kaisa on kengittäjä ja hän vastaakin pitkälti Trullinummen hevosten kavioiden huollosta. Lisäksi hän auttelee silloin tällöin myös muissa tallin askareissa, jos hänellä sattuu olemaan ylimääräistä aikaa.

Luonteeltaan Kaisa on pirtsakka ja huumorintajuinen. Yleensä hän on ystävyksistä se hieman harkistevampi osapuoli, joka tarvittaessa myös takoo järkeä Tinun päähän tämän saadessa "hyviä" ideoita.

Kuva © flickr / Yves Molitor (CC BY-NC-SA 2.0, uudelleenrajattu)

Joonas, 10v

Villen siskonpoika. Hän asuu naapurikaupungissa, noin 30 minuutin ajomatkan päässä yhdessä vanhempiensa sekä isosiskonsa kanssa.

Joonas käy silloin tällöin ratsastamassa tallin poneilla ja suomenhevosilla. Vähän rämäpäinen ja yllytyshullu hevosmiehenalku on viimein saanut luvan myös ratsastaa hieman rasavillillä Neli-tammalla ja tästäkös nuori mies on innoissaan. Joonaksen tavoitteena on päästä kilpailemaan Nelin kanssa lähitulevaisuudessa. Toistaiseksi hän on aloitellut kilpauraansa Pipsun kanssa.