Trullinummi
virtuaalitalli / a SIM-game stable
Etusivu Hevoset Naudat Muut eläimet

Muut eläimet

Borderterrierinarttu Lady Northern Star eli Nöpö kulkee Tinun mukana tallilla päivittäin. Nöpö on erittäin tottunut hevosiin ja tallipihan menoon. Usein tytteli lähtee myös mukaan maastoretkille, sillä se osaa kulkea vapaana luikkimatta karkuun. Nöpö rakastaa fasaanien jahtaamista ja pitääkin huolen siitä, etteivät mokomat tyhjäntoimittajat tule sen reviirille. Nöpö on erittäin kiltti kaikkien kaveri, mutta muista koirista se ei pahemmin perusta ja kiertääkin ne mahdollisimman kaukaa. Pidäthän siis oman koirasi kytkettynä, ettei Nöpö häiriinny!Tallin hiirikannan harventamisesta huolehtivat kissakaksikko Musti ja Velmu. Musta Musti on 1-vuotias naaras ja kirjava Velmu 4-vuotias naaras. Musti on kaksikosta hieman arempi eikä se viihdy paljoakaan ihmisten seurassa, vaan keskittää energiansa hiirijahtiin ja fasaanienkarkoitusoperaatioon yhdessä Nöpön kanssa. Velmu puolestaan on paljon seurallisempi ja se viihtyykin mielellään kaiken huomion keskipisteenä. Molemmat kissat tulevat hyvin toimeen keskenään, minkä lisäksi ne ovat ystävystyneet myös Nöpön kanssa.


Kasvatus

Muiden eläinten myyntiehtomme ovat erittäin simppelit: eläimen prustietoja (nimi, toru, sukupuoli, suku + väri & säkä/paino, jos määritelty) ei saa muuttaa ja eläimen tietoihin on kasvattajaksi merkittävä Trullinummi (linkitettynä). Tietenkin toivomme ja arvostamme sitä, ettei kasvattia kaupattaisi eteenpäin ilman suostumustamme ja osoitteenmuutoksista ilmoitetaan, ja ettei kasvatti missään tilanteessa katoa bittiavaruuteen. Emme kuitenkaan pakkolunasta kasvatteja takaisin.

Alkuperäinen ulkoasu © M Layouts :: tausta © The Inspiration Gallery :: kaikki muu © Trullinummi 2015-2017 ellei toisin mainita
Trullinummi on virtuaalitalli / Trullinummi is a sim-game stable (?)