Virtuaalivaruste

Tervetuloa !

Virtuaalivaruste on kesällä 2021 (12.07.2021) perustettu pieni virtuaalinen varusteliike. Varusteliike toimii virtuaalitalli Trullinummen yhteydessä ja se toimii pääasiassa verkkokauppana. Liikkeen tuotteita on kuitenkin mahdollista päästä ostamaan kompaktinkokoisesta, piharakennuksessa toimivasta pikkuliikkeestä Trullinummessa järjestettävien tapahtumien yhteydessä. Sponsoroimme mielellämme myös erilaisia tapahtumia.

Huomioithan, että Virtuaalivaruste on virtuaalinen varusteliike. Tuotteita ei siis ole oikeasti olemassa ja hinnat on esitetty virtuaalieuroina, eikä kyse ole oikeasta rahasta.

Käyttöehdot

  • Varusteiden kuvia EI saa suoralinkittää - tallenna kuva siis ensin omalle koneellesi ja lataa sieltä sivuillesi/käyttämääsi kuvapankkiin.
  • Varusteita EI saa uudelleenvärjätä tai muokata millään tavalla. Tuotteisiin saa lisätä logoja, brodeerauksia yms AINOASTAAN ylläpidon luvalla.
  • ÄLÄ väitä kuvia omiksesi - Virtuaalivaruste on linkitettävä samalle sivulle millä kuvia käytät, mielellään kuvan välittömään läheisyyteen.
  • Varusteita EI saa lisätä oman tallinsa varustekauppaan - varusteet ovat saatavilla ainoastaan Virtuaalivarusteesta tai Virtuaalivarusteen sponsoroimista tapahtumista.
  • SAAT muokata kuvien kokoa ja koota niistä kollaasin hevosesi sivulle. Tuotteita saa käyttää myös palkintoina kilpailuissa, kunhan noudattaa edellä mainittuja ehtoja.
  • Tuotteiden ostosta ei tarvitse erikseen ilmoittaa.

Info & tekijänoikeudet

Kaikki varustekuvat ja sivuston muu sisältö © VRL-05594 ellei toisin mainita.

Alkuperäinen ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by Melissa & Milja, muokkaus VRL-05594.

Kysymykset, tuotetoiveet ja muut yhteydenotot voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen virtuaali@kemikaaliromanssi.net.

Alkuperäinen ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by Melissa & Milja
VIRTUAALINEN VARUSTEKAUPPA
Päivitetty viimeksi 10.08.2021