Virtuaalivaruste

Virtuaalivaruste on kesällä 2021 (12.07.2021) perustettu pieni virtuaalinen varusteliike. Varusteliike toimii virtuaalitalli Trullinummen yhteydessä ja se palvelee pääasiassa verkkokauppana. Liikkeen tilat ovat kompaktit ja ne toimivat Trullinummen asuintalon piharakennuksessa, jossa tuotteita on mahdollista päästä kokeilemaan ja ostamaan pääasiassa Trullinummessa järjestettävien tapahtumien yhteydessä. Satunnaisesti putiikki palvelee myös muina aikoina. Virtuaalivaruste sponsoroi mielellään myös erilaisia tapahtumia.

Huomioithan, että Virtuaalivaruste on virtuaalinen varusteliike. Sivuilla esiteltyjä tuotteita ei siis ole oikeasti olemassa ja hinnat on esitetty kuvitteellisina virtuaalieuroina, eikä kyse ole oikeasta rahasta.


Käyttöehdot

Ei suoralinkitystä - tallenna kuva ensin omalle koneellesi ja lataa sieltä sivuillesi tai käyttämääsi kuvapankkiin.

Varusteita ei saa uudelleenvärjätä tai muokata - logojen, brodeerausten yms. lisääminen ainoastaan ylläpidon luvalla.

Älä väitä varusteiden kuvia omiksesi - Virtuaalivaruste on linkitettävä samalle sivulle millä kuvia käytät, mielellään kuvien välittömään läheisyyteen.

Varusteita ei saa lisätä tallin omaan vcarustekauppaan - varusteet ovat saatavilla ainoastaan Virtuaalivarusteesta, Virtuaalivarusteen sponsoroimista tapahtumista tai palkintoina kilpailuista

Kuvien kokoa saa muokata ja niistä saa koota kollaasin hevosen sivuille - tuotteita saa käyttää myös palkintoina kilpailuissa, kunhan noudattaa edellä mainittuja ehtoja.

↬ Tuotteiden ostosta ei tarvitse erikseen ilmoittaa.


Info & tekijänoikeudet

Kaikki varustekuvat ja sivuston muu sisältö © VRL-05594 ellei toisin mainita.

Ulkoasu © VRL-04373.

Kysymykset, tuotetoiveet ja muut yhteydenotot voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen virtuaali@kemikaaliromanssi.net.