Hirttivaara

suomenhevosia vuodesta 2008

♥ Tervetuloa

Hirttivaara on kesällä 2008 perustettu virtuaalitalli, joka tunnettiin ensimmäisten toimintavuosiensa aikana nimellä siittola Kukkakeppi. Mutta mistä onkaan Hirttivaara tehty? Suomenhevoskasvatuksesta, piirretyistä kuvista, kilpailuista ja rennosta meningistä. Niistä on Hirttivaara tehty.

Lähes vuosikymmen on ehtinyt vierähtää tallin perustamisesta. Sinä aikana on ehtinyt sattua ja tapahtua jos jonkinmoista, ja talli on ehtinyt kokea kasan suuriakin muutoksia. Eteenpäin kuitenkin poerskutetaan, sillä ei meistä niin helpolla eroon pääse..! Mukana roikkuu lauma suomenhevosia, jotka ovat olleet tallin sydän ja sielu aina tallin alkuajoista lähtien, vaikka mukaan on mahtunut myös muiden rotujen edustajia. Suomenhevoskasvatuksen lisäksi Hirttivaaran hevosilla kilpaillaan useissa eri lajeissa ja silloin tällöin mekin olemme järjestämässä kilpailutoimintaa sekä muita tapahtumia. Vuonna 2014 otimme tavoitteeksemme järjestää entistä enemmän toimintaa myös nuorille, lähinnä alle 3-vuotiaille hevosille.

Hirttivaaran toimitilat sijaitsevat virtuaalisessa Etekä-Suomessa kuvitteellisessa muutaman sadan asukkaan Hiidenkylässä. Talliin ja pihattoon mahtuu yhteensä lähes neljäkymmentä hevosta. Tallin ja pihaton lisäksi tiluksilta löytyy liuta tarhoja, maneesi sekä kenttä. Sijaintimme ansiosta käytössä on paljon myös metsäteitä ja -polkuja sekä vähän liikennöityä hiekkatietä hevosten kanssa kuljettavaksi.

Toivomme sinun viihtyvän vierailullasi Hirttivaarassa. Toivottavasti tapaamme pian uudelleenkin!Info: Linkkilista:alkuperäinen ulkoasu © M Layouts / tausta © The Inspiration Gallery / tekijänoikeudet :: tämä on virtuaalitalli / this is a sim-game stable