Radgbug Racers
Kasvatus Laukkurit Ravurit Etusivu

Tervetuloa Radgbug Racersiin!

Radgbug Racers on Tinun loppusyksystä 2015 aloittama virtuaalinen talliprojekti, joka julkaistiin suurelle yleisölle tammikuussa 2016. Alkujaan talliin oli tarkoitus majoittaa ravihevosten lisäksi myös laukkahevosia ja -poneja, mutta tämä ajatus karsiutui sivuja rakennettaessa. Ensimmäiset puoli vuotta Radgbug olikin siis puhtaasti ravitalliprojekti, kunnes touko-kesäkuun 2016 vaihteessa otimme myös laukkurit mukaan tallimme toimintaan, kun talliin muuttivat kaikki sîr angrenilaiset laukkapainotteiset asukkaat. Samalla heräteltiin myös muutamia omia vanhoja laukkasukuja ja hankittiin myös uutta, ulkopuolista verta mukaan.

Tallimme elämänmeno on melko rauhallista ja stressitöntä ja hevoset ikääntyivät mielivaltaisesti, jotta pienen inspiraation puutteen iskiessä ei tarvitse pelätä hevosten vanhenevan ennen aikojaan. Loppuvuodesta 2018 uusien laukkahevossukupolvien kanssa on kuitenkin tarkoitus siirtyä seuraamaan CAS-ikääntymistä.

Ravitoimipisteemme sijaitsee Suomessa Etelä-Savossa. Ravitallin asukkaat ovat lähinnä lämminverisiä ja suomenhevosia, mutta myös muutama poni löytyy tallista. Laukkatoimipisteemme sijaitsee Yhdysvaltojen Kentuckyssä. Laukkatallistamme löytyy sekä poneja että hevosia.

☆ Radgbug Racers sai vuoden 2017 Gaalalaukoissa 4 ääntä Vuoden valmentaja-kategoriassa, päätyen näin kategorian jaetulle toiselle sijalle.


© Anvisuals (CC BY 2.0) & Shazstock (CC BY-NC 2.0)

Info

  • Nyt eletään vuotta CAS55
    vuosi vaihtuu 29.07.2019

Linkkilista


Alkuperäinen ulkoasu © M Layouts, muokkaus ja kaikki muu © VRL-05594 ellei toisin mainita
Tämä on virtuaalitalli, mitään ei tapahdu oikeassa elämässä / This is a SIM-game stable, nothing happens in real life (?)