~ Sîr Angren ~

Tervetuloa Sîr Angreniin

Sîr Angren on virtuaalinen suurtalli, jonka toiminta painottuu pitkälti erilaisten hevos- ja ponirotujen kasvattamiseen. Kasvatustoiminnan ohella tallimme hevosilla kilpaillaan enemmän tai vähemmän aktiivisesti niiden painotuslajien mukaisesti. Tallimme rotukirjo on melko laaja, minkä ansiosta hevosemme edustavat useiden eri lajien kilpailuissa - mainittavista lajeista ainoastaan ravikilpailuissa tai laukkahevospuolella ei Sîr Angrenin hevosia nähdä.

Sîr Angrenin toiminta alkoi syksyllä 2009, kun yhdistin monta pientä talliani yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi. Tallin alkuperäinen nimi oli (suurtalli) Daydream, mutta heinäkuussa 2013 tallin nimi vaihdettiin Rautkymiksi ja edelleen maaliskuussa 2016 tallin nimi päivittyi Sîr Angreniksi. Sîr Angren on sindarinkielinen nimitys Rautkymille, joten periaatteesta mistään suuresta muutoksesta ei ollut kyse. Talli oli parin ensimmäisen toimintavuotensa jälkeen jonkin aikaa piirrostalli, mutta ensimmäisen nimenvaihdoksen aikoihin piirrettyjen kuvien rinnalle otettiin jälleen valokuvat. Nykyään piirroshevoset ja valokuvalliset hevoset elävät onnellisesti sopusoinnussa tallissamme.

Tallimme arki on melko leppoisaa, emmekä ota suurta stressiä hevostemme kilpailuttamisesta tai kasvattien syntymisestä. Pyrimme kuitenkin keräämään kaikille hevosillemme edes muutamia kilpailusijoituksia ja osalla tähtäimessä on myös jopa erilaiset laatuarvostelut. Kasvatteja syntyy kuukausittain, mutta niiden määrä voi vaihdella ajoittain rajustikin. Voit lukea lisää kasvatustoiminnastamme kasvatus-linkin takaa.

Toivottavasti viihdyt ja tulet käymään uudelleenkin!

    ♥ Tinu (VRL-05594)
        virtuaali@kemikaaliromanssi.net


Tallin infopiste

Piditkö? Suosittele meitä VRL:ssa!

Suosittelemme