Sîr Angren
Etusivu Hevoset Kasvatus Toiminta

Kasvatus

Sîr Angrenin päätoimintamuoto on erilaisten hevos- ja ponirotujen kasvatus. Meillä ei ole tiettyä kasvatusrotua, vaan kasvatteja syntyy useista kymmenistä eri roduista. Yleensä kasvattimme jäävät kotiin kasvamaan, kilpailemaan ja jatkamaan sukuaan ja ne myydään uusiin koteihin vasta myöhemmällä iällä, jos niille ei ole enää sijaa tallissamme. Meiltä on lisäksi saatavilla tilausvarsoja juuri Sinulle mieleisistä hevosyhdistelmistä. Kaikki Sîr Angrenin orit ovat tarjolla jalostukseen myös ulkopuolisille tammoille ja tallimme tammat puolestaan tarjolla leasingiin, ellei niiden sivuilla toisin mainita.

Kasvattimme tunnistat etuliitteistä DD (juontaa juurensa tallin alkuperäisestä nimestä) ja Angren, sekä joskus myös jälkiliitteestä 5594, joka oli aktiivisemmin käytössä lähinnä vuosina 2013-2016. Lisäksi arabikasvateillamme on käytössä jälkiliite al Angren ja islanninhevoskasvateillamme jälkiliite frá Angren. Aiemmin käytössä ovat olleet myös jälkiliitteet al Daydream ja frá Daydream, mutta ne poistuivat käytöstä tallin toisen nimenvaihdoksen myötä maaliskuussa 2016.

Pyrimme nimeämään kasvattimme rodun alkuperämaan kielellä sekä kunkin rodun mahdollisten nimeämissääntöjen mukaisesti, mutta enemmän tai vähemmän tiedostettuja poikkeustapauksiakin löytyy.

Kasvatit

Kasvattilistat

Muut kasvatit

Tilastot

  • Vuosina 2009-2021 on syntynyt yhteensä 672 + 1 kasvattia
  • ...joista oreja 266
  • ...joista tammoja 406 + 1

Myyntiehdot

* 2013 eteenpäin rotujen syntymämaat: FI eest, isl, nvh, pv, rp US askellaji- ja lännenratsastuspainotteiset GB muut rodut ja painotukset

alkuperäinen ulkoasu © M Layouts :: taustakuva © Patterncooler :: muokkaus & kaikki muu © VRL-05594 ellei toisin mainita
est. 2009 :: tämä on virtuaalitalli :: this is a sim-game stable :: (?)
kasvatussivun koristekuva © flickr / Tambako The Jaguar (CC BY-ND 2.0)