~ Sîr Angren ~

Kasvatus

Sîr Angrenissa kasvatamme monipuolisesti monien eri hevos- ja ponirotujen edustajia. Yleensä kasvattimme jäävät kotiin kasvamaan, kilpailemaan ja jatkamaan sukua, ja ne myydään uusiin koteihin vasta myöhemmällä iällä, jos niille ei ole enää sijaa tallissamme. Meiltä on lisäksi saatavilla tilausvarsoja juuri Sinulle mieleisistä hevosyhdistelmistä. Kaikki Sîr Angrenin orit ovat tarjolla jalostukseen myös ulkopuolisille tammoille ja tammat puolestaan tarjolla liisiin, ellei niiden sivuilla toisin mainita.

Kasvattimme tunnistat etuliitteestä DD, joka juontaa juurensa tallin alkuperäiseen nimeen, tai etuliitteestä Angren. Vuosina 2013-2016 meillä oli aktiivisesti käytössä myös jälkiliite 5594, joka nykyään on käytössä pääasiassa puoliveri- ja ratsuponikasvateillamme, mutta tilausvarsoilla ko. liite on käytettävissä myös muun rotuisilla hevosilla. Toisen poikkeuksen luovat arabialaiset täysiveriset sekä islanninhevoset, joista ensinmainituilla on käytössä jälkiliite al Angren ja jälkimmäisillä fra Angren (vuosina 2016-2017 frá Angren). Aiemmin käytössä ovat olleet myös jälkiliitteet al Daydream ja frá Daydream, mutta ne poistuivat käytöstä tallin toisen nimenvaihdoksen myötä maaliskuussa 2016.

Pyrimme nimeämään kasvattimme rodun alkuperämaan kielellä, mutta tiedostettujen poikkeustapausten lisäksi tämä ei ole aina mahdollista, jolloin nimi on yleensä englanninkielinen. Lisäksi arabivarsojen nimeen pyritään liittämään sen oman nimen lisäksi pätkä emän nimestä (esim. Sunshined Iron -> Iron Nicolette -> Iron Giacinta) tai vähintäänkin varsan nimi alkaa samalla alkukirjaimella kuin sen emän (tammoilla) tai isän (oreilla) nimi. Ahaltekeillä varsan nimi alkaa samalla kirjaimella kuin sen isän (orivarsat) tai emän (tammavarsat) nimi (esim. Pompei -> Paramón / Domma Ajayyp -> Debóra). Näitä kahta rotua lukuun ottamatta kasvateillamme ei ole sen tiukempia nimeämiskäytänteitä, vaikka selkeitä nimiteemoja saattaakin esiintyä.


Kasvatit

Kasvattilistat

Muut kasvatit

Vuosina 2009-2017 on syntynyt yhteensä 477 + 1 kasvattia, joista 193 oreja ja 284 + 1 tammoja.

Myyntiehdot

* 2013 eteenpäin rotujen syntymämaat: FI eest, isl, nvh, pv, rp US amh, app, aust, mft, morg, nsh, ph, poa, rmh, sdb, twh, qh, qox GB muut rodut


Hall of Fame


Pakasteet

Joiltakin Sîr Angrenin edesmenneiltä oreilta on saatavilla rajoitetusti pakasteita. Mikäli tammallesi sopiva ori löytyy allaolevasta listasta ja siitä on tarjolla pakasteita myös ulkopuolisille tammoille, ota yhteyttä sähköpostitse.

Rotu, skpNimiSaavutuksetTilanne
app, evmThat's RightLJK-IIIPakasteita 1kpl / 1kpl ulkopuolisille tammoille
mft, 2 polveaCrosby BRNYLA3Pakasteita 1kpl / 1kpl ulkopuolisille tammoille