Hirttivaara

suomenhevosia vuodesta 2008

♥ Hirttivaaran 8v synttärit 01.07.2016 - TT

Hirttivaara juhlistaa 8-vuotista taivaltaan. Virallisesti rajapyykki saavutettiin jo kesäkuun puolen välin tienoilla, mutta ylläpidon lahopäisyyden vuoksi koko juhla meinasi mennä sivu suun! Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan, joten synttäreitä juhlistetaan heinäkuun alussa arvonnalla sekä värinäyttelyillä.

Tervetuloa!

Tapahtumainfo: Luokat:
 • Näyttelyt ovat villit ja ne tuomaroi Tinúvel
 • Järjestyspäivä on 01.07.2016, VIP 30.06.2016
 • Vastuuhenkilönä toimii Tinúvel, järjestyspaikkana Hirttivaara
Arvonta
 • Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran
 • Palkintona voittajan toiveiden mukaan piirretyt linet
 • Jos osallistujia on yli 10, voittajia arvotaan kaksi
Näyttelyt
 • Yhteen näyttelyluokkaan otetaan enintään 10 osallistujaa
 • Yksi omistaja voi tuoda yhden hevosen per luokka + yhden varahevosen
 • Yksi hevonen voi osallistua yhteen luokkaan
 • Luokissa arvioidaan ainoastaan hevosen väriä, joten mukaan saa osallistua millaisella kuvalla tahansa
 • Hevosen sivuilla on oltava merkittynä hevosen väri sekä säkäkorkeus
 • Jokainen osallistuja saa kommentin, lisäksi tarpeen tullen jaetaan erityismainintoja esim. söpöydestä
Arvonta
 1. Linearvonta -- 9 os.
Näyttelyt
 1. Väriluokka piirretyille hevosille -- 8/10
 2. Väriluokka piirretyille poneille -- 6/10
 3. Väriluokka valokuvallisille hevosille -- 8/10
 4. Väriluokka valokuvallisille poneille -- 4/10

Osallistuminen

Osallistuminen sähköpostitse virtuaali@kemikaaliromanssi.net otsikolla Hirttivaara 8v seuraavassa muodossa:

Arvonta

<*a href="mailto:sähköposti@osoite.fi">Nimi<*/a>

Näyttelyt
Luokka [rivinvaihto]
Esittäjä - <*a href="http://hevosenosoite">Hevosen nimi<*/a>
Varahevonen: Esittäjä - <*a href="htto://hevosenosoite">Hevosen nimi<*/a>

* poista tähdet!

Osallistujat

Kiitos kaikille arvontaan ja näyttelyihin osallistuneille! Näyttelyluokissa oli laumoittain ihanan värisiä hevosia, joita oli ajoittain erittäin vaikea laittaa paremmuusjärjestykseen. Kaikki näyttelyluokkiin osallistuneet saavat kotiinviemisiksi pienen pinkin ruusukkeen sekä herkkupussukan.

Arvonta

Tällä kertaa arpaonni suosi Linneaa. Onneksi olkoon! Voittajalle ilmoitetaan arvonnan voitosta sähköpostitse. Kiitos myös muille arvontaan osallistuneille. :)

Ireth
Aaria
Jannica
Linnea
Veera
Hennu
Milja
Annundwen
Kics

Väriluokka piirretyille hevosille -- 8/10

1. Ireth - Eelin Lumetar
"Kaunis suurimerkkinen suomenhevonen, jonka tunnistaa heti hopeanruunikoksi. Valkopää on hieman harvinaisemmin nähty merkki suomenhevosella, ja tässä tapauksessa se tuo lisää viehätystä jo valmiiksi hieman erikoisempaan väriin. Luonnonläheinen toteutus."

2. Kics - What A Glint
"Aivan ihastuttava hiirakko hevonen! Karva kiiltelee paikoitellen erittäin kauniisti ja jalkojen seepraraidat ovat mukava yksityiskohta hevosen värityksessä. Onko hevosella myös aasinristi?"

3. Ireth - Viisikon Nuttu Nurin
"Kaunis kimo! Orilla on ihastuttava vaalea herasilmä ja suloinen pieni pinkki pilkku turvassaan. Papurikkokuviointi on ehkä turhan terävästi toeutettu muuhun väritykseen nähden, mutta nämä markanlantit ovat silti erittäin mukava lisä värityksessä. Erityismaininta suloisesta ilmeestä."

4. Linnea - Pramias Hisslewist
"Miellyttävän sävyinen ruunikko, jolla kauniit valkeat merkit päässä ja takasissa. Ensisilmäyksellä hevosta voisi kuvitella normaaliksi ruunikoksi, päistärikköys näkyy lähinnä hännässä ja (rakennekuvassa) hevosen takaosassa."

5. Annundwen - Serenity Harriet
"Ihana punaraudikko! Hevosen väritys on vahva ja karva sekä jouhet kiiltävät paikoitellen kauniisti. Erityismaininta hevosen kauniista, valppaasta ilmeestä."

6. Veera - Ritarin Numero
"Kiva, melko tumma ruunikko. Hevosen väriin on saatu hyvin elävyyttä muuta karvapeitettä punertavammilla kohdilla. Jalkojen musta ja ruskea väri polvien ja kintereiden kohdalla on kuin onnistuneen liukuvärjäyksen tuotos!"

7. Veera - Eugenia Kiz
"Ihana suklaanruskea ruunikko. Jalkojen musta väri tulee kivan korkealle hevosen jaloissa ja piskuinen kuonopilkku hevosen turvassa on erittäin suloinen!"

8. Annundwen - Amelia Spares AET
"Tässä hieman erikoisemman värinen tapaus! Hieman hailakka väritys antaa väristä hieman vaatimattomamman vaikutelman, mutta muuten värisävy on onnistunut. Hevosella on suloinen pinkki turpa!"

Väriluokka piirretyille poneille -- 6/10

1. Annundwen - Muljulandian Pikkusievä
"Erittäin kaunis syvänmusta pikkutamma! Karvassa on kaunis kiilto ja kaviotkin on laitettu niin näteiksi. Musta hevonen ilman merkkejä näyttää helposti kovin tylsältä, mutta tässä tammassa ja sen värityksessä on tyyliä!"

2. Kics - Dimitrios
"Ruunikko hevonen ilman merkkejä ei yleensä kuulu omiin värisuosikkeihini, mutta tämä on kyllä ihastuttava tapaus. Poitsun karvassa on myös kivasti kiiltoa. Erityismaininta ihanan iloisesta ja ystävällisestä ilmeestä."

3. Veera - Winter's Sain Boy AD
"Säkäkorkeutensa puolesta kuuluisi hevosluokkaan (tosin näyttelyn järjestäjä olisi voinut infota tarkemmin säkäkorkeuden vaikutuksesta luokkaan :). Ori on kuitenkin selkeästi ruunivoikoksi tunnistettavissa ja sävyltään kaunis sellainen. Valkeat sukat kruunaavat koko komeuden!"

4. Hennu - Elva frá Halastjarni
"Hieman erikoisemman värinen suloturpa! Suuremmat sävyerot karvapeitteessä saisi tamman värin esiintymään vielä enemmän edukseen. Erityismaininta upeasti toteutetuista, paksun näköisistä jouhista!"

5. Annundwen - Muljulandian Sonja
"Selkeästi ruunikoksi tunnistettava tamma. Värisävyltään ehkä hieman valtavirran punertavista yksilöistä poikkeava, mikä on tietty vaan hieno juttu! Kauniit valkeat merkit jaloissa ja pilkku turvassa tuovat hevosen muuten hieman tummempaan väriin kivasti kontrastia."

6. Veera - A.D. Canterberry
"Kauniin sävyinen ruunikko. Suuremmat sävyerot värityksessä saisivat orin värin esiintymään paremmin edukseen. Vasemman takajalan ruunun valkeus on kiva "väriläiskä" muuten vähän tummemmassa ponissa."

Väriluokka valokuvallisille hevosille -- 8/10

1. Milja - Pamahtava
"Säkäkorkeutensa puolesta kuuluisi poniluokkaan (tosin näyttelyn järjestäjä olisi voinut infota tarkemmin säkäkorkeuden vaikutuksesta luokkaan :). Aivan ihastuttava voikko ja muutenkin komea ori! Jouhien harmaampi sävy on melkein kauniimpi, kuin voikolle tyypillisemmät vaaleammat jouhet. Hevosen turvassa olevat piskuiset pilkut ovat myös erittäin suloiset. Onko hevosessa myös aavistus nokikuviota?"

2. Aaria - Kaunon Minttukrokantti
"Etenkin ratsastuskuvissa erittäin hauskannäköisessä kimoutumisen vaiheessa oleva tamma. Näyttää, että hevonen olisi kastanut päänsä valkeaan maaliin."

3. Ireth - Lyyra
"Kauniin sävyinen voikko. Oikean takajalan sukka nousee hauskana pitsimäisenä kuviona takapolven kautta kohti lautasta. Valkeaa näyttää olevan myös päässä sekä hieman mahan alla."

4. Jannica - Sali Mai af Boyce
"Ihana pilkkuheppa! Tummat täplät ovat levittäytyneet hauskasti, mutta mukavan väljästi ympäri hevosen kehoa. Pidän myös siitä, kuinka isoja täplät ovat ja kuinka ne ovat selkeäreunaisia ja "omia yksilöitään" hevosen päässä olevia, enemmän toisiinssa sulautuneita pilkkuja lukuun ottamatta."

5. Minja.E - Huvitutin Kultapoika
"Ihana tummanpunainen ja kiiltäväkarvainen ruunikko ja muutenkin komean näköinen ori. (Suuremmat) valkeat merkit kruunaisivat vielä koko komeuden!"

6. Ireth - Theliel
Kivallakirjavuuskuviolla varustettu ruunikko. Etenkin läsi yhdistettynä valkeaan leuanaluseen on hauska. Jalkojen korkeat valkoiset alueet ovat myös kauniit."

7. Minja.E - Kaarnalaivan Kapteeni
"Hauska harmaansävyinen kimo. Pidän etenkin siitä, kuinka erisävyisiä häntä ja harja ovat keskenään. Hevosen karvapeitteessä on myös hauskaa papurikkokuviointia."

8. Jannica - Romantic Royce AD
"Hevosen todellista väriä on melko vaikea tutkiskella. Hevonen vaikuttaa kuitenkin miellyttävän sävyiseltä rautiaalta, lisäksi sillä on kauniit sukat."

Väriluokka valokuvallisille poneille -- 4/10

1. Jannica - A.D. Mushroom Oscar
"Aivan ihastuttavan värinen tapaus! Ponin lähestulkoon vitivalkeat jouhet ovat vahva kontrasti karvapeitteen tummaan väriin."

2. Ireth - Rainmaker Little Chino
"Tässä jälleen yksi hieman erikoisempi tapaus! Hauskaa, miten ponin takaosassa on paljon valkoista, mutta valkean määrä vähenee melko vaatimattomaksi ponin etuosaa kohden. Pidän etenkin ponin kauniista korkeista sukista."

3. Jannica - All Around AD
"Ihastuttavan värinen poni, joka ei kuitenkaan vaikuta hiirakolta, jonka vuoksi myös ponin sijoitus valitettavasti laski. Myös tällä ponilla on ihanan suuri kontrasti karvapeitteen ja jouhien värien välillä."

4. Ireth - Lodewijk
"Kauniin punasävyinen rautias suloturpa. Ponilla on myös ihanan vaaleat jouhet. Erityismaininta söpöstä emo-otsiksesta!"


alkuperäinen ulkoasu © M Layouts / tausta © The Inspiration Gallery / tekijänoikeudet :: tämä on virtuaalitalli / this is a sim-game stable